Tilly goes East

Hallo allemaal, ik ben Tilly. Misschien hebben jullie mijn vakantieavontuur van vorig jaar wel gelezen.
Mijn baasje heeft onlangs een nieuwe fiets gekocht en vandaag nog de laatste accessoires hiervoor.
Toen heeft zij me verteld dat wij dit jaar weer een stukje gaan fietsen. Joehoeeee en ik mag weer mee! Supergeweldig vind ik dat!

Alleen moet ik nog eventjes mijn Duits iets bijspijkeren, want ik begreep dat het dit jaar richting Oosten gaat. En als ik daar vriendjes wil maken dan is het toch net zo handig om een paar woordjes in de taal van het vakantieland te kunnen spreken.

Ik moet wel vriendjes maken, want mijn oude kameraad van vorig jaar gaat helaas niet mee. Dat is dan weer iets minder leuk - maar ja, je kunt niet alles hebben en hij heeft andere dingen te doen (iets met huis verven ofzo).
Ik ga alvast mijn verhaal van vorig jaar nog een keer lezen, vakantie voorpret ;-)

Ik heb er heel veel zin in en ga jullie zeker op de hoogte houden.
Tot gauw!
Tilly

Reacties

  1. Tilly your back. Zal je trip naar het oosten proberen te volgen. Aangezien ik zelf komende week wat voetstappen ga achterlaten in en rond Nijmegen kan ik hier en daar wat geblaat missen. Maar papier en zelfs internet is geduldig dus kan altijd even terug bladeren. Hoop dat je dit jaar je regencape niet aanhoeft. En met dat Duits zal het wel goed komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Der Weg ist das Ziel | Gedanken zum Wandern

Het avontuur Posbank

Herfstimpressies