Zondagsvermaak

Op een zonnige nazomerdag heb ik vanuit Geesteren de gele en oranje routevan het wandelnetwerk Twente gewandeld. De bedoeling was om te ontspannen. Lekker wandelen in een rustige omgeving, de gedachtes laten gaan. Bekijk deze foto's en jullie geloven mij zeker, dat ontspannen hier wel mogelijk is ;-) (klik op de foto's voor een grotere versie)Het was prachtig weer en een mooie wandeltocht. Geen bosachtige omgeving maar wel veel

en

Verder heb ik mij vermaakt met veelen af en toe ook enkele
   ten slotte liep ik langs heel veel van deze prachtige

 

 

Wat hebben jullie op deze mooie nazomerdag, of beter eerste herfst zondag beleeft?

[caption id="attachment_1722" align="alignleft" width="300"] dit was de route[/caption]

 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Der Weg ist das Ziel | Gedanken zum Wandern

Tilly goes East

Pieterpad Etappe 25 en 26 - het is volbracht!