Tilly achter op de fiets - Trainen voor de fietsvakantie


Dit weekend gingen wij oefenen voor onze vakantie. Mijn baasje is van mening, dat ze binnen 3 weken de conditie kan opbouwen voor haar fietsvakantie. Nou je kunt ervan vinden wat je wilt, mij maakt het allemaal niet zo veel uit. Ik was alleen blij dat ik mee mocht, want ik kon eindelijk weer een keer mijn oude kameraad Barend
zien! Maar eerst moesten wij zo’n kleine 68 (!) km fietsen.Ik vond het achter op de fiets lekker zitten en kwam volledig in de zen-modus.
Bij Goor op de Diepenheimse brug eventjes van de fiets af, een klein rust- en kijkmomentje, en toen gingen wij al door naar Markelo. Héhé eindelijk pauze met koffie en wat lekkers erbij natuurlijk. En daar kwam hij dan, baasje van Barend. Heb ik snel mijn ijs met hem gedeeld - vriendjes maken ;-) 
Hij had Barend niet mee genomen vandaag, eigenwijs dat ie is, wilde die gewoon lekker thuis op de bank blijven hangen.

Het duurde nog aardig voordat ik op deze mooie plek mocht ontspannen. En finally….
Baasje was moe en voldaan, zij gaat de etappes nogmaals overdenken voor de vakantie. ;-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Der Weg ist das Ziel | Gedanken zum Wandern

Tilly goes East

Pieterpad Etappe 25 en 26 - het is volbracht!